به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علی رمضانی اظهار کرد: در راستای سیاستگذاری برای متناسبسازی موضوعات اردوهای دانشآموزی به عنوان یکی از مؤثرترین ابزارها برای تجلی فضایل اخلاقی و رفتاری دانش آموزان و قرار دادن آنها در فضا و محیط طبیعی پرنشاط و شاداب، نیازمند همراهی و استفاده از تجربیات تخصصی و ایدههای برتر اردویی و آگاهی از سوی مربیان و دانشآموزان داریم.
وی افزود: به همین منظور اولین جشنواره کشوری «تجارب و ایدههای برتر اردویی و اردوگاهی» برگزار خواهد شد تا علاقهمندان و دست اندرکاران فعالیت های اردویی و اردوگاهها، با ثبت خاطرات و تجربیات ماندگار، ارائه پیشنهادهای معاون علمی و عملیاتی و تولید آثار فاخر گنجینه ارزشمند را مستند و ماندگار کنند.
رمضانی با اشاره به مخاطبان این جشنواره گفت: فرهنگیان رسمی شاغل در وزارت آموزش و پرورش، همکاران شاغل در مدارس غیردولتی/غیرانتفاعی، بازنشستگان و پیشکسوتان فرهنگی و فعالان بخش ها و حوزه های مختلف اردویی و تشکل های دانش آموزی آثار خود را برای این جشنواره ارسال کردند.
وی به رشته های این جشنواره اشاره کرد و افزود: نوشتاری (با تاکید بر فرمت اقدام پژوهی)، ویدئوکست، طراحی برنامه خلاقانه برگزاری اردوی یک و چندروزه در فضای حقیقی/ مجازی (با اولویت مهارت آموزی در اردو)، خاطره و دلنوشته، روایتگری اردوهای راهیان نور دانش آموزی و راه کارهای توسعه و تقویت اردوگاه های دانش آموزی (در فضای واقعی/در زیست بوم جدید شیوع کرونا) از جمله رشته های این جشنواره است.
مدیر کل فرهنگی، هنری اردوها و فضاهای پرورشی ادامه داد: در هر رشته 10 نفر منتخب کشوری انتخاب شدند که درتاریخ 5 دی ماه اسامی نفرات برتر اعلام خواهد شد و آثار برتر در قالب کتاب تجارب و ایده های برتر اردویی و اردوگاهی تدوین و در اختیار آموزش و پرورش استان ها قرار خواهد گرفت.