به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، یوسف نوری در این مراسم اظهار کرد: معلمان مانند پدران و مادرانی دلسوز به دانشآموزان با نیازهای ویژه کمک می کنند که برای بسیاری از ما، انجام چنین کارهایی سخت و طاقت فرسا است.
وی با اشاره به وفات حضرت خدیجه(س)، افزود: ایشان همه دارایی خود را در راه اسلام تقدیم کرد، در روزهای آینده هم مصادف با ولادت امام حسن(ع)، روز تکریم خیرین نامگذاری شده است. این امام از امیرالمومنین آموخته بود که درآمد خود را در راه کمک به مردم خرج کرده و با کمترین امکانات زندگی کنند.
نوری ادامه داد: خیرین مهمترین و بهترین الگوهای تربیتی هستند. بنیاد دستان مهربان هم در حوزه اشتغال، رفاه و آموزش و پرورش به خوبی فعالیت کرده و برای افرادی که این امکانات را در اختیار نداشته و نیازهای ویژه دارند، قدم بر می دارد.
عضو کابینه دولت مردمی اظهار کرد: مشارکت مردمی خیرین و مردم باعث شده تا روند انجام فعالیت ها سرعت بیشتری بیابد. امروز خیران گامی بالاتر از ساخت مدرسه برداشته و به کیفیت خدمات آموزشی توجه میکنند و این موضوع به شکوفایی هر چه بیشتر نظام و تعلیم و تربیت و توسعه عدالت آموزشی کمک می کند.
وزیر آموزش و پرورش در پایان تصریح کرد: از طرف جامعه فرهنگیان و هیات دولت از خیرین قدردانی میکنم.
بر اساس این گزارش اولین مرکز آموزش تخصصی اُتیسم در اصفهان که به همت بنیاد نیکوکاری دستان مهربان در بهمنماه سال 95 کلنگزنی گردید، با زیربنای 3500 مترمربع دارای 15 باب کلاس درس، چهار باب اتاق اداری، یک باب سالن اجتماعات، یک باب سالن ورزشی، یک باب آزمایشگاه، یک باب کتابخانه و یک باب کارگاه است.
در ادامه این آیین و با حضور وزیر آموزشوپرورش، رئیس سازمان نوسازی مدارس و مدیرکل آموزشوپرورش استان اصفهان از خیرین مدرسهساز استان تقدیر شد.
زهرا یوسفی مدیرعامل خیریه دستان مهربان، شهرام فرجی رئیس هیئت مدیره بنیاد دستان مهربان، محمد صافی نایب رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان اصفهان و خیر سازنده مدرسه ناشنوایان علینقیان از جمله افرادی بودند که در این مراسم از آنها تقدیر شد.