به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، حمیدرضا خان محمدی؛ با حضوردر منزل جهادگر شهید حسین علیمرادی، ضمن دلجویی از خانواده این شهید بزرگوار و تجدید میثاق با آرمانهای جهادی وی، اظهارکرد: «شهید علیمرادی» با روحیه جهادی و مردمی خود توانست حمایت ساکنان بومی منطقه دشتیاری را به خود جلب کند و با تاسیس موسسه «دست یاری به دشتیاری» به این فعالیت جهادی، رسمیت بخشید.
مشاور وزیرآموزش و پرورش با اشاره به این که مردم منطقه دشتیاری با عشق دو طرفه و پتانسیلی که این شهید عالی مقام ایجاد کرده بود، کار ساخت و تحویل مدارس را پیگیری میکنند، ادامه داد: شهید علیمرادی، در مناطق کم برخوردار سیستان و بلوچستان ساخت 340 مدرسه را هدفگذاری کرده بود که تاکنون 150 مدرسه از این تعداد ساخته و در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است.
خان محمدی با تاکید بر «نصیب آموزشی برابر» گفت: خوشبختانه با تدبیر وزیرآموزش و پرورش، قرارگاه جهادی در وزارتخانه برای بسط عدالت در آموزش و پرورش شروع به کار کرده است.
وی تصریح کرد: توجه به عزت دانش آموزانی که در مدارس خیرساز مناطق محروم مشغول به تحصیل هستند، مورد تأکید است. همچنین باید از معلمانی که در مناطق محروم در حال تدریس هستند، حمایتهای لازم را بهعمل آوریم تا معلمان بتوانند با انگیزه بیشتر در این مناطق حاضر شوند.
مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: در نامگذاری «دستیاری به دشتیاری»، منظور از «یاری»، کمک و حمایت همه جانبه به دانش آموزان مناطق محروم است که در این خصوص باید از پشتیبانی ادارات آموزش و پرورش و سایر دستگاهها برخوردار شویم و برای رسیدن به مقصود و آنچه مدنظر این شهید بزرگوار است، از مناطق کمبرخوردارتر شروع کنیم.
وی با اشاره به آغاز طرحی به نام شهید حسین علیمرادی در آموزش و پرورش، گفت: در ادامه فعالیتهای این شهید بزرگوار باید تلاش کنیم؛ مهارت افزایی را در مدارسی که ایشان هدفگذاری کردهاند، افزایش دهیم و از آنجا که زمینه فکری و نگرشها در دوران ابتدایی ایجاد میشود، بنابر شرایط اقتضایی هر مکان، دانش آموزان را از دوران ابتدایی به مهارت افزایی هدایت کنیم.
خان محمدی افزود: در آن زمان شهید علیمرادی منطقه را مجهز به مدارس کرد و ما هماکنون باید به عنوان کسی که ادامه دهنده این تغییر است؛ در منطقه دشتیاری و دیگر مناطق محروم کشور، نیازها را شناسایی و نقشه راه را تولید کنیم و در این مسیر به کسی جز حلقههای میانی تکیه نداشته باشیم.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه از ایدههای مختلف در فرایند مردمی سازی در مناطق کمبرخوردار استقبال خواهیم کرد، گفت: موسسه دشتیاری یکی از حلقههای میانی است که باید به آینده دانش آموزان منطقه فکر کند و از اکنون با برگزاری اردوهای جهادی آینده آنها را تامین کند.
شایان ذکر است؛ قسمتی از زندگی نامه جهادگر پرتلاش و مردمی شهید حسین علیمرادی به شرح زیر است:
حسین علیمرادی، متولد سال 1374 و موسس و مدیرعامل موسسه دستیاری به دشتیاری بود. داستان زندگی این شهید از 12 سالگی، زمانی که به همراه خانوادهاش به منطقه بشاگرد هرمزگان رفت، شروع شد. حسین با خانوادهاش به آنجا سفر کرده بود تا خانواده، سرپرستی دختر بچهای را قبول کنند و این اولین مواجهه شهید علیمرادی با مفهومی به نام منطقه محروم بود. کمی بعد این شهید بزرگوار به دلیل ادامه تحصیل پدرش به انگلستان رفت ولی با خودش عهد کرد که وقتی به ایران برگشت به طور متمرکز روی ایجاد یک گروه خیریه جهادی فعالیت کند.
شهید علیمرادی، پس از مدتی به ایران بازگشت و وارد دانشگاه علامه طباطبایی شد و از همان ترم اول به طور جدی به دنبال تشکیل یک کانون خیریه در دانشگاه بود.
حسین، نام این کارگروه خیریه را «سهم من از تحصیل تو» گذاشت. این کارگروه به دانشجویان به طور عملی نشان داد که بدون پول هم میشود کار خیر کرد. بخشی از این کار خیر معطوف به فعالیتهای کمک آموزشی و ارسال کتاب و نوشت افزار به مناطق محروم بود.
بعد از گذشت مدتی اولین بازدید گروه خیریه دانشگاه از منطقه دشتیاری سیستان و بلوچستان شکل میگیرد و حسین و دوستانش برای همیشه دامنگیر این خاک و مردمان خونگرم و مهربان و محرومش میشوند.
حسین علیمرادی در آذر ماه سال ۱۳۹۸هنگام شناسایی و بازدید از مناطق محروم دشتیاری در سانحه تصادفی جانش را از دست داد و آسمانی شد. اما خیریه «دستیاری به دشتیاری» هنوز پابرجاست و این روند تا حذف تمامی محرومیتهای مردم دوست داشتنی سیستان و بلوچستان ادامه خواهد داشت.