به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، در دو سال اخیر با شیوع بیماری کرونا و تعطیلی اجباری مدارس، اگرچه شاهد برخی اتفاقات ناگوار در جامعه بودیم، اما در مقابل، فرصتی برای ارائه خلاقیت ها در همه زمینه ها به ویژه در حوزه آموزش و پرورش، فراهم آمد.
ویروس کرونا مانند تغییراتی که در سایر بخشهای جوامع انسانی ایجاد کرد، زمینهساز شناخت نیازمندیهای پنهان در حوزه آموزشی بود، اما در این بین بیشترین رسالت و البته سختی کار متوجه معلمان و به بیانی مجاهدان امر آموزش و عاشقان بیداری شد.
«جلوههای معلمی» تنها برگی کوچک از دفتر «عشق معلمی» را نشان می دهد؛ معلمانی که از مال و آسایش خود و خانواده اشان میگذرند تا به آینده سازان این کشور درس ایثار و فرهنگ همدلی را بیاموزند. البته برخی اوقات ها، صرفاً گوشه ای از این فداکاری ها در رسانه ها منتشر و در سطح جامعه اطلاع رسانی شد.
در همین راستا و در جلوه ای دیگر از ایثارگری و فداکاری های فرهنگیان،«زینب گنجی» آموزگار پایه اول ابتدایی منطقه ۱۸تهران، تدریس را بر مرخصی زایمان ترجیح داد تا به معنای واقعی کلمه، واژه فداکاری و محبت را برای دانشآموزان معنا کند.
خانم گنجی با توجه به این که فرزندش تازه به دنیا آمده، میتوانست طبق نظر پزشکان و به راحتی از دوران مرخصی پس از زایمان استفاده کند؛ اما به عشق دانش آموزان و علاقه زیادی که به کارش داشت، بودن در کلاس درس و کنار دانش آموزان را بر استراحت مداوم و مرخصی 9 ماهه خود ترجیح داد.
این معلم فداکار، با شروع کرونا و آغاز آموزش مجازی در مدارس، برای جلوگیری از وقفه آموزشی، به تعداد دانش آموزان نیازمند مدرسه محل خدمتش، گوشی همراه و تبلت خریداری و به آنها اهدا کرد.
همچنین خانم گنجی، به طور ماهانه تعدادی بسته معیشتی را تهیه و به خانواده دانش آموزان نیازمند اهدا می کند.