به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، اجلاس مشاوره مجازی کشورهای آسیای غربی، با هدف شناسایی چشم انداز تحول آموزش و تبادل تجارب آموزشی، عصر سه شنبه ۱۰ خرداد ماه برگزار شد.
این اجلاس به عنوان اجلاس مقدماتی تحول در آموزش پاریس و با هدف شناسایی چشم انداز کشورها در منطقه درباره عناصر کلیدی تحول آموزشی و نیز بررسی چالش های فراروی کشورها در مواجهه با این چالش ها برگزار گردید.
وزرای آموزش و پرورش افغانستان، الجزایر، مصر، جمهوری اسلامی ایران، اردن، کویت، لبنان، مغرب، فلسطین وچند کشور اسلامی دیگر در این اجلاس سخنرانی کردند.
یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش کشورمان در این اجلاس با تاکید بر این که بشر در دنیای مدرنیته، دچار خطاهایی در تربیت معنوی و اخلاقی شده است، گفت: یکی از این خطاها دین زدایی ذیل ایده کثرت گرایی و دیگری خانواده زدایی در ذیل ایده اصالت فرد است.
وزیر آموزش و پرورش در ادامه به تجارب ارزنده کشورمان در زمینه تدوین و عملیاتی سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با محورهای آموزشی و تربیتی همه جانبه و راه اندازی شبکه شاد در دوران کرونا و همچنین قدمت و اهمیت دانشگاه تربیت معلم توضیحاتی ارائه داد.
وزیر آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران در پایان سخنان خود اظهار کرد: معنویت و اخلاق، دوحلقه گمشده جهان معاصر هستند؛ همه گیری ظلم، فساد و تبعیض های ناروا، ریشه در خلا معنویت و اخلاق دارد؛ از این رو نیاز مشترک انسان امروز، بازگشت به فطرت توحیدی است که تضمین کننده معنویت و اخلاق است.
اجلاس مجازی وزرای آموزش و پرورش کشورهای آسیای غربی
Categories: