به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محمد مهدی کاظمی درگردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استانها، که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، اظهار کرد: مدیران کل آموزش و پرورش در راستای رویکردهای سندتحول بنیادین و همچنین بیانیه گام دوم انقلاب نسبت به برنامه محوری توجه ویژهای داشته باشند.
وی با ارائه آمار و ارقامی از هنرآموزانی که در رشتههای مهارتی تحصیل میکنند، افزود: تقویت و توسعه مهارت آموزی و کارآفرینی دانش آموزان دوره اول متوسطه و همچنین دوره دوم متوسطه از سیاستهای این معاونت است.
کاظمی در خصوص توسعه متوازن رشتههای تحصیلی، تصریح کرد: در دوران کرونایی روند توسعه متوازن رشتهها کند شده است لذا ضروری است برای توسعه رشته ریاضی فیزیک به صورت ویژه تلاش کنیم البته در رشته علوم انسانی توسعه متوازن وجود دارد، اما باید به مقوله «کیفی سازی» آن پرداخته شود.
وی ادامه داد: در توسعه متوازن نباید صرفاً به مدارس دولتی توجه کرد بلکه مدارس غیردولتی و مدارس پرورش استعدادهای درخشان نیز باید مورد توجه باشند و رشتههای مورد نظر را در آنجا توسعه دهیم.
معاون آموزش متوسطه وزیرآموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: تحقق هدایت تحصیلی و توسعه متوازن رشتههای تحصیلی نیازمند عزم جدی مدیران کل آموزش و پرورش و برنامهریزی ویژه در این حوزه است.
وی اضافه کرد: توسعه متوازن شاخهای و رشتهای متناسب با آمایش سرزمین در راستای سیاستها و اسناد بالا دستی از جمله قانون برنامه ششم توسعه و همچنین نشانگرهای ارزشیابی و افزایش سهم آموزشهای فنی حرفهای وکاردانش در دستورکار معاونت آموزش متوسطه قرار دارد.
کاظمی با اشاره به شرایط آموزشی در دوران کرونایی، اظهارکرد: بر اساس بررسیهای صورت گرفته در دوران کرونایی با «افت پنهان» در کیفیت آموزشی مواجه هستیم لذا برخی از پایههای تحصیلی مانند هنرستانها، در هر شرایطی نباید تعطیل شوند و سایر رشتههای نظری نیز با توجه به شرایط واکسینه شدن دانش آموزان، باید حضوری باشند.