تدریس خصوصی dabidi جشنواره «علمدار» فرصتی برای ارائه ارزش ها در قالب «هنر» است

جشنواره «علمدار» فرصتی برای ارائه ارزش ها در قالب «هنر» است

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، یوسف نوری گفت: در محفلی که تکریم شهداست سخن گفتن دشوار است، گاهی شهدا انسان را به سمتی دیگر می برند، امروز مهم ترین سؤال این است: «چرا شهید سلیمانی جهانی شد؟»

وی افزود: شهید سلیمانی انسانی تمام ساحتی بود، او از یک فرد واحد، تبدیل به یک امت شد، در همه ساحت های تربیتی و عبادی بود؛ در همه ساحت ها خدا را دیده بود و ساحت اخلاقی او بی نظیر بود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: پایه هر سه رویداد 9 دی، 13 دی و شهادت حضرت زهرا (س) ولایت است، اولین مدافع ولایت حضرت زهرا(س) بود و شهیدسلیمانی ارادتمند حضرت زهرا (س) بود،  انسان مسلمان فردی ولایت دوست و ولایت مدار است، شهید سلیمانی مکتبی را پایه گذاری کرده است؛ که از هیچ الگوی بیرونی تبعیت نمی کند، خود او این مکتب و مدرسه را خلق کرده و کل مکتب از آموزه ها و داشته های خودش است، هر گاه ما از الگوهای خودمان تبعیت نکرده ایم لنگ مانده ایم.

نوری گفت: نظام تربیتی ما باید الگویی داشته باشد؛ «حاج قاسم» گروه بندی کرد، «حیدریون»، «زینبیون»، «فاطمیون» و…وی به ما می گوید؛ در برنامه درسی، «گروه بندی» یک اصل است، زمانی که او نیمه شب شهید می شود معلم ما از وی می آموزد برای دانش آموزش حتی نیمه شب باید وقت بگذارد، معلمان ما بسیار سخت کوش هستند، زمان و مکان محدودیت نیست؛ فرصت است. سلیمانی در قید مکان و زمان نبود و بیرون از کشورش شهید و جاودانه شد.

وی خاطرنشان کرد: این جشنواره ها فرصتی برای ارائه «ارزش ها» در قالب «هنر» است که به فرموده مقام معظم رهبری بلیغ ترین ابزار انتقال پیام است. امروز مفهوم «جهاد» عوض نشده بلکه صورتش عوض شده، گاهی به صورت جنگ نظامی و گاهی جنگ فرهنگی، نقش معلم و متربی جدی است، این جشنواره ها فرصتی برای ایجاد شکوفایی ذوق را فراهم می کند.

نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *