تدریس خصوصی dabidi مهارت آموزی، کلید موفقیت های فردای دانش آموزان امروز است

مهارت آموزی، کلید موفقیت های فردای دانش آموزان امروز است

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش صبح امروز ، افتتاحیه و تبیین طرح ارتقای مهارت برنامه‌نویسی و سواد دیجیتالی دانش‌آموزان و معلمان دوره ابتدایی در نشست با مدیران کل که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش ضمن گرامیداشت سالروز قیام  ۱۹ دی اظهار داشت، زندگی در دنیای تکنولوژی و دیجیتال و تکامل هر روزه آن، نیاز به یادگیری برنامه نویسی و کسب توانایی در این حوزه را بسیار مهم تر از هر زمان دیگری کرده است. مهارت آموزی کلید موفقیت های فردای دانش آموزان امروز است که باید در کنار تحصیل علم در مدارس به آن توجه شود.

 

نوری در ادامه تاکید کرد: از جمله مهارت هایی که آموزش آن به کودکان بسیار ارزشمند است، مهارت برنامه نویسی وشناخت علوم روز است. توانایی کدنویسی در یک سطح مقدماتی به یکی از امور ضروری برای بسیاری از کارهای مختلف تبدیل شده است و مهارت حل مسأله را به کودکان می آموزد.

نوری ادامه داد: بسیاری  از کشورهای پیشرو در امر آموزش، از دوره پیش دبستانی آموزش این مهارت ها را شروع کرده اند و زبان های برنامه نویسی زیادی وجود دارندکه کودکان در مراحل اولیه یادگیری، می توانند کدنویسی در آن ها را بیاموزند.

 نوری تأکید کرد: امروزه، کودکان زمان زیادی را صرف انجام بازی های موبایلی و کامپیوتری می کنند و اغلب به بازی با نرم افزارها، کنجکاو هستند و اگر از روش ساخت آن ها نیز  مطلع شوند، همین فرصت مناسبی فراهم خواهد کرد تا به آنها نشان داده شود که در پس همه این بازیها و دیگر برنامه های موبایل و کامپیوتر، چه اتفاقاتی می افتد.

 نوری  با اشاره به این که کدنویسی اساساً پروسه  واردکردن ساختارها با این هدف است که وظایف خاصی را انجام دهد گفت: کدنویسی برای بچه ها لازم است ، زیرا به آنها اجازه می دهد مهارت های متفاوتی ،مانند مهارت حل مسأله و جزئی کردن دستورات به کوتاه ترین شکل ممکن به فعال کردن تصورات ذهنی، به آنها اجازه می دهد برروی اپ های دیگر که در قسمت خاصی از آن کمبودی پیدا کرده اند، خلاقانه عمل کنند،و حتی به آنها امکان ساخت  و اجازه می دهد هوشمندانه تفریح کنند.

وی با تأکید  براین که امروزه دانش آموزان با توانایی های مختلف در حوزه فناوری، وارد مراحل اولیه مدرسه می شوند، ادامه داد: استفاده آنها از این تکنولوژِی به طور قابل توجهی در بین دانش آموزان متفاوت است و این وظیفه معلمان است که دسترسی مساوی به فناوری را برای همه دانش آموزان ایجاد کنند، و انتظار می رود تا پایان تحصیلات دوره ابتدایی به توانایی استفاده از فناوری های ارتباطی و اطلاعاتی برای یافتن، خلاقیت و برقراری ارتباط و مهارت های شناختی و فنی برسند.

 

نوری در پایان تصریح کرد:

در دنیای پیچیده امروز، انسان برای رفع تقریباً تمامی نیازهای روزمره اش به دنیای اینترنت  وابسته شده است. مطمئناً سهم قابل توجهی از این وابستگی متعلق به کودکان و نوجوانان است. حال که فناوری و ابزارهای دیجیتال به قدری برای آنها جذاب شده است که آنان را از بازی ها و فعالیت های پرتحرک و حتی گاهی از درس خواندن و ورزش کردن دور می کند، بهتر است از این مسئله در جهت آموزش آنان استفاده کرده و با آموزش ساده و روان، کاری کرد که کودکان و نوجوانان ما به جای مصرف کننده محتوا، تولید کننده آن باشند و با مشارکت مراکز نوآوری وشرکت های دانش بنیان بتوانیم کار در تمامی ساحت های تعلیم و تربیت را برای دانش آموزان برنامه ریزی کنیم .

 

نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *